Primera Regional: El Gorgos guanya a domicili, l'Orba perd a casa, i Pego i Pedreguer no passen de l'empat

Primera Regional: El Gorgos gana a domicilio, el Orba pierde en casa, y Pego y Pedreguer no pasan del empate
  23/01/2023

La jornada desé-cinquena en el grup VI de Primera Regional ha deixat algunes sorpreses pel que fa als equips de la comarca. La més dolça el triomf del Gorgos a casa del Montaverner per 1-2, amb la qual els gaters trenquen una ratxa de mals resultats -no guanyaven des del 13 de novembre-. Lucas León, en el minut 7, i Darwin, en el 26, van encarrilar el partit per als visitants, encara que els locals van retallar en el minut 80.
    El Pego no va poder trencar la porteria del Benifairó i el partit en el Cervantes va acabar amb empat a zero. Els rogets, segons, s'allunyen encara més del cap -en la qual se situa el Benigànim ja a onze punts-, mentre que per baix s'aproximen Simat i Portuaris a sis punts.
    El Pedreguer va estar a punt de sumar un nou triomf a casa, encara que el Contestà va empatar en l'últim sospir (1-1). Juan va avançar als blavets en el minut 64, encara que el conjunt visitant va igualar en el 89.
    La nota negativa la va posar l'Orba, que es va veure sorprés en el seu feu pel Real de Gandia (2-3). Els orbers van colpejar primer amb una miqueta de Rodri en el minut 28, encara que els visitants van igualar abans del descans. En la segona meitat de nou els locals es van avançar, amb un gol de Jorge en el minut 50. Però el Real de Gandia va respondre immediatament per a igualar de nou i va marcar el tercer en el minut 74.