Primera Regional: L'Orba frena al líder i el Pego guanya per la mínima

Primera Regional: El Orba frena al líder y el Pego gana por la mínima
  13/02/2023

Una altra apassionant jornada en el grup VI de la Regional Preferent amb diversos duels directes i en la qual han sumat tots els equips de la Marina Alta. Només dos equips d'entre els deu primers, el Pego i l'Oliva, han aconseguit triomfs en una jornada molt entretinguda. Al Benigànim-Orba, el conjunt de la Marina Alta ha aconseguit un valuós empat sense gols a casa del líder intractable que tan sols havia cedit anteriorment un empat en les díhuit jornades que s'emporten de lliga.
    El Pego ha doblegat al Simat (2-1), seté de la taula, amb punts de Germán i Kevin, mentre que el conjunt visitant va retallar en el descompte. El conjunt del Cervantes ix ben parat en aquesta jornada, ja que han punxat amb empat diversos dels seus rivals, entre ells el líder i el Portuaris, tercer.
    El Gorgos ha salvat un punt en la seua eixida a Bellreguard (2-2), un rival amb el qual iguala a punts en la zona noble de la taula. Els de la Safor ja guanyaven 2-0 en el minut 12, però Cristopher va empatar amb un doblet quan a penes es complia el minut 37.
    El Pedreguer tampoc ha pogut passar de l'empat en el seu duel davant el Real de Gandia, un partit considerat d'“alt risc” pels incidents que es van registrar en l'anada. El Pedreguer es va avançar amb una miqueta de Juan en el minut 27, i els visitants van igualar mancant 15 minuts per al final. El partit va discórrer pels llits d'esportivitat i la notícia de la jornada va ser el retorn del porter Gauchi, desprès sis mesos.

En el Grup VII el Benissa ha caigut derrotat a casa de la Universitat d'Alacant per 2-0, amb tants que van arribar en els últims 20 minutos.