Primera Regional: L'Orba goleja però haurà de bregar fins a l'última jornada per a ascendir

Primera Regional: El Orba golea pero deberá pelear hasta la última jornada para ascender
  15/05/2023

L'Orba va fer els deures en el grup VI de la Primera Regional amb un gran triomf a casa davant l'Ontinyent 1931 B per 5-0, en la penúltima jornada de lliga. Va tardar l'equip de la Marjal a obrir la llanda, en el minut 36 amb punt de Carlos, però en la segona es van endollar els de Javi Signes amb punts de Vicente Piera i el triplet d'Alioune per a deixar sentenciat còmodament l'encontre.
    Amb el triomf a la mà, l'interés de l'afició taronja es va traslladar unes hores després al Cervantes de Pego, on l'equip amfitrió rebia la Contestano, quart classificat. Un triomf dels locals hauria donat l'ascens a l'Orba, però els de Cocentaina van arribar molt endollats davant un Pego de celebració per l'ascens obtingut la setmana anterior.
    Es van avançar els del Cervantes amb gol de Sellens, però el conjunt visitant li va donar la volta al marcador abans del descans i va deixar el partit vist per a sentència amb el 1-3 en el minut 51, que fet i fet va ser definitiu.
    Ara l'ascens per a l'Orba passa per guanyar al Real de Gandia i certificar la tercera plaça que dona dret a l'ascens a Preferent, i oblidar-se del que puga fer el Contestano, que li segueix molt de prop a tan sols un punt.