Primera Regional: El Pego i l'Orba punxen, i Gorgos i Pedreguer empaten en el derbi comarcal

Primera Regional: El Pego y el Orba pinchan, y Gorgos y Pedreguer empatan en el derbi comarcal
  16/01/2023
El Benissa venç al cuer en el grup VII

Cap dels quatre equips de la Marina Alta del grup sisé de Primera Regional ha aconseguit véncer en aquesta catorzena jornada. El Pego va eixir golejat de Cocentaina (4-1) davant el Contestano i perd el ritme del líder el Benigànim, que va tornar a guanyar. El conjunt local es va anar al descans amb 2-0 amb gols que van arribar en els últims minuts de la primera part. En el 65 va arribar el tercer per al Contestà i en el 79 va retallar Kevin, però encara va donar temps als de casa per a marcar un altre punt abans del final de la trobada.
    Gorgos i Pedreguer van reviure el duel de màxima rivalitat, després de tres temporades, que va concloure amb el marcador de 1-1. El partit va resultar molt entretingut i disputat i els gols van arribar en la segona meitat. Es va avançar el Gorgos amb punt de Lucas en el 51, i Alex Serra va posar la igualada quasi al final de la trobada.
    L'Orba va tornar de buit d'Ontinenyt, on va caure per 2-1. L'arrancada del partit va ser frenètic, amb el punt dels locals en el minut 4 i l'empat d'Alioune en el 8. El ritme golejador es va frenar i el segon dels locals no arribaria fins al minut 71.
    L'alegria de la jornada l'ha posada el Benissa, en el grup VII, que va aconseguir imposar-se a casa de l'Agost per 0-3, amb punts d'Aitor, Isaac i Casares, tots ells en la segona meitat. El Benissa es pren un respir i evita caure a la penúltima plaça amb aquest triomf davant el cuer.