Primera Regional: El Pego completa la festa del centenari amb un gran triomf davant l'Oliva (3-2)

Primera Regional: El Pego completa la fiesta del centenario con un gran triunfo ante el Oliva (3-2)
  21/11/2022
L'Orba goleja i Gorgos i Pedreguer no passen de l'empat

El Pego va coronar les celebracions del centenari d'aquest diumenge amb un gran triomf davant l'Oliva per 3-2. Els rogets es van emportar el triomf en el clàssic de la Marjal amb punts de Jorge, Fabricio i Kevin. La primera part va concloure amb empat a un, i els visitants van marcar en segon pràcticament al final. Els rogets van dedicar el triomf a Óscar, un jove de la pedrera que va patir una forta lesió de la qual va haver de ser intervingut quirúrgicament.
    Per part seua, l'Orba es va donar un festí davant el Bellreguard, al qual va doblegar amb un rotund 5-0. Carim va marcar res més començar la trobada i en la segona meitat van arribar els punts de *Alioune, Guillem i Rata.
    Mentrestant, el Gorgos va frenar la seua ratxa de triomfs a casa del cuer el Real de Gandia, en un partit que va concloure sense gols. Mentrestant, el Pedreguer va passar dificultats en la primera meitat davant el Montaverner, que es va avançar en el minut 27. En la segona part Jordi Chávez va posar les taules i el definitiu 1-1.

EMPAT DEL BENISSA

El que també està passant dificultats és el Benissa, que almenys va aconseguir trencar la ratxa de derrotes amb un empat a casa a dos punts davant l'Intercity B. Un respir a mig fer, ja que els benissers segueixen en zona de risc de descens. Els de la Costa anaven perdent en la segona part per 0-2, encara que Oller i Alin van posar les taules en l'últim quart d'hora de partit.