Primera Regional: El Pego guanya, cauen Gorgos, Orba i Benissa, i el Pedreguer suspén el partit

Primera Regional: El Pego gana, caen Gorgos, Orba y Benissa, y el Pedreguer suspende el partido
  26/09/2022

Només un triomf ha deixat la segona jornada en el grup VI Primera Regional, el 3-1 que li va endossar el Pego a l'el Real de Gandia, i que situa als rogets al capdavant de la classificació, igualats a dues victòries amb el Benigànim. Els d'Isaac van véncer a l'el Real de Gandia en el seu primer partit en el Cervantes amb punts d'Iker, Maverik i Carles, mentre que el punt per als visitants va arribar en el tram final.
    La resta de trobades per als equips de la comarca van ser derrotes. L'Orba va caure a casa davant l'Alcúdia de Crespins en un partit que se'ls va escapar en la segona meitat. Els visitants es van posar 0-2 després del descans i a penes Joel va poder retallar en el minut 74. El Gorgos va caure per 2-0 en el difícil camp del Portuaris.
    La pluja va marcar la jornada i va impedir que a Pedreguer es poguera disputar la trobada entre el conjunt local i l'Ontinyent 1931. En la prèvia del partit s'havia anunciat la presentació del Pedreguer, que també va quedar ajornada.
    L'altre equip de la comarca en Primera, en el grup VII, el Benissa va poder per fi debutar en la competició encara que ho va fer amb derrota per 2-1 a casa del Club Costa City. Els locals van marcar en minuts clau (abans del descans i res més iniciar la primera meitat), i el Benissa ho va intentar amb el punt d'Adrián en el 77 que va deixar l'equip que dirigeix Iván Robles a les portes de portar-se una cosa positiva.