Primera Regional: Gol de porteria a porteria en el Pedreguer-Pego i l'Orba que guanya a Oliva

Primera Regional: Gol de portería a portería en el Pedreguer-Pego y el Orba que gana en Oliva
  12/03/2023

Cap dels equips de la Marina Alta del grup VI de Primera Regional ha perdut en aquesta vinté-segona jornada, però únicament l'Orba s'ha emportat els tres punts i ja és tercer de la classificació. El Pedreguer i el Pego van igualar a una miqueta en el derbi local que no va resultar massa vistós, encara que va deixar l'anècdota de la jornada. I és que el portera local Aimen va ser l'encarregat d'obrir el marcador res més iniciar-se la segona part. El seu fort i dirigit llançament des de porteria va sorprendre el seu homòleg pegolí que no va calcuar be el bot i va veure colar-se l'esfèric en la seua porteria. Per fortuna per als rogets, Germán va igualar el marcador en el minut 77.
    Per part seua, l'Orba continua intractable i suma la seua quarta victòria consecutiva (2-3) en el sempre complicat camp del Morer d'Oliva. Carim va estrenar el marcador a la mitja hora i Piera va posar el 0-2 a penes deu minuts després, però els locals van retallar abans del descans. Res més arrancar el segon període l'Oliva va igualar el marcador, però Pallàs en el 92 va posar el definitiu 2-3. Amb aquest triomf l'Orba és tercer, plaça que dona dret a l'ascens, i s'aproxima a cinc punts del Pego.
    Mentre el Gorgos no va poder passar de l'empat a casa davant el *Benifairó (2-2). Es van avançar els visitants en el 22 però Axel va igualar abans del descans. En la segona part, de nou es va posar per davant el Benifairó, i Vicent Font va igualar quasi al final.
    En el grup VII, el Benissa va arrancar un valuós empat (2-2) a casa del Mutxamel. Va avançar Aitor als benissers res més iniciar el partit, encara que els locals li van donar la volta al marcador. Ja en el descompte, Fermín va posar les taules definitives.