Primera Regional: Gorgos 0, Rafelcofer 3

  • Primera Regional: Gorgos 0, Rafelcofer 3
  • Primera Regional: Gorgos 0, Rafelcofer 3
  • Primera Regional: Gorgos 0, Rafelcofer 3
  • Primera Regional: Gorgos 0, Rafelcofer 3
  • Primera Regional: Gorgos 0, Rafelcofer 3
  06/12/2017
El líder ensenya múscul

GORGOS: Pedro, Rubén, Jaume Devesa (Raúl, 35’), Lucas León, Joan Lara, Isam (Abdó, 81’), David Molines, Carim, José Carrete, Ferrán (Josep Salvà, 72’) i Iván Carrete (Eloy, 57’).

RAFELCOFER: Tito, Josep, Tarrasó, Dorín (Falquet, 59’), Raimon (Coqui, 39’), Rubén, Tato (Alfonso, 75’), Óscar (Soto, 69’), Pons, Alex i Ferrán.

ÀRBITRE: Eros Alabort. Ha amonestat els locals Lucas León, Ferran i Iván Carrete, i ha expulsat per doble amonestació a Rubén i Carim. Pels visitants han vist groga Tarrasó, Raimon, Óscar, Pons i Ferran, i doble groga Álex. També ha expulsat al tècnic del Gorgos Pedro Noguera.

GOLS:

0-1. Minut 23. Dorín.

0-2. Minut 64. Rubén.

0-3. Minut 74. Soto.

 

El líder ha tirat mà del seu potencial per a endur-se els tres punts en un camp on fins ara havia resultat molt complicat sumar. Això que els de casa han començat empentant i aplegant a la porteria contrària, però a la primera que ha tingut el Rafelcofer no ha perdonat i Dorín ha posat el 0-1 amb un fort xut des de més de 20 metres que ha sorprès a Pedro. A partir d’eixe moment el partit s’ha engrescat i els locals han perdut l’esme i jugadors claus, com Jaume Devesa -per lesió- i Rubén -per doble groga-. En la segona meitat, el líder, amb superioritat numèrica, ha continuat a la seua, amb una defensa ben ferma i una davantera resolutiva, fins que ha aplegat la sentència. El Gorgos, que s’ha queixat i molt de l’actuació arbitral, ha perdut també a Carim per doble groga. El Rafelcofer ha lluït una de les seues grans virtuds, el control del partit, i ha superat l’exàmen del Gorgos amb molt bona nota en la vespra del gran duel contra el Pego de la pròxima setmana, al que aplega en un gran estat de forma. 

<<< Tornar a la portada