Primera Regional: Gorgos 0, Orba 0

  • Primera Regional: Gorgos 0, Orba 0
  • Primera Regional: Gorgos 0, Orba 0
  • Primera Regional: Gorgos 0, Orba 0
  • Primera Regional: Gorgos 0, Orba 0
  20/01/2018
Noguera “seca” a Molines

GORGOS: Pedro, Reda, Rubén, Lucas León, Adrián, Ferran (Ivan Carrete, 69’), Eloy (Lara, 89’), David Buigues (José Carrete, 61’), Molines, Raúl (Isam, 45’) i Carim. 

ORBA: Noguera, Palomino (Gauchi, 69’), Cambiasso, Romera, Víctor Bou, Rata (Bati, 60’), Pastor, Guillem (Pepe Server, 85’), Álvaro, Carlitos (Nando Alemany, 72’) i Torrens. 

ÀRBITRE: Samuel Rubio.

 

Al derbi només li ha faltat el gol. Gorgos i Orba han protagonitzat un partit intens i que ha anat de menys a més. El domini i les ocasions han estat pels de casa que han creat nombroses ocasions, a pesar del bon treball defensiu dels orbers. Però les porteries s’han quedat a zero, en bona part per la gran actuació del meta visitant Noguera, que ha “secat” un gran davanter com és Molines. Fins a cinc clares ocasions -quatre d’elles en la segona part- ha tingut l’ariet gater, per baix, per dalt, al pal, i la majoria desbaratades per Noguera. 

En la segona part l’equip local ha fet bon futbol i ho ha intentat per les bandes. Segons passaven els minuts el partit anava trencant-se, amb un Gorgos bolcat i un Orba replegat en el seu camp però que no ha renunciat a l’atac i ha deixat certa sensació de perill. 

<<< Tornar a la portada