Primera Regional: Gorgos 2, Benissa 1

Primera Regional: Gorgos 2, Benissa 1
  02/10/2017
El Gorgos s’enxufa

GORGOS: Pedro, Reda (Abdó), Ruben, Jaume Devesa, Joan Lara, Adrià Campos, Carim, Eloy (Raúl), José Carrete, Ferran (Isam) i Iván (Ángel).

BENISSA: Enrique (Juanvi), Eric, Carliche (Nasr), Avellà, César, Arturo, Joan, Fran, Adri, Revelles (Leto) i Lucho (Alex).

ÀRBITRE: Mario Miguel López. Pels locals va amonestar amb groga a Reda, Jaume Devesa, Adrià Campos i Rubén, a més de roja directa pel porter Pedro. Pel Benissa, groga per a Lucho i Quisa i roja directa a Salvador Bertomeu. 

GOLS:

1-0. Minut 44. Carim.

2-0. Minut 83. José Carrete. 

2-1. Minut 89. Adri, de penalti.

 

Desprès guanyar a Orba la setmana passada, el Gorgos ha aconseguit els tres primers punts davant la seua afició a l’imposar-se al Benissa en un duel que ha arrancat molt intens però amb poc futbol i escases ocasions. Els gaters s’han trobat amb el gol abans d’anar-se’n al descans i han millorat el seu joc en la represa. Per la seua part, els de Benissa no han aprofitat la superioritat numèrica -el porter gater a vist roja per tocar un baló amb la mà fora de l’àrea- i tampoc un penal que Arturo ha enviat fora. En el tram final, el Gorgos ha sentenciat amb el gol de José Carrete encara que el Benissa ha retallat a l’últim minut.

¡Suscríbete!