Primera Regional: Gorgos 3, Pedreguer 0

  • Primera Regional: Gorgos 3, Pedreguer 0
  • Primera Regional: Gorgos 3, Pedreguer 0
  • Primera Regional: Gorgos 3, Pedreguer 0
  • Primera Regional: Gorgos 3, Pedreguer 0
  • Primera Regional: Gorgos 3, Pedreguer 0
  • Primera Regional: Gorgos 3, Pedreguer 0
  12/11/2017
I Molines remata

GORGOS: Ángel, Reda, Jaume Devesa, Lucas Leon, Isam, Carim, Adrià, Eloy, Ferran, Ivan i David Buigues (José Carrete). Josep Salva, Raul Orellana, José Carrete.

PEDREGUER: Gauchi, Ortega (Gil), Feliu, Carles Mondejar, Jorge, Rodri, Joel, Ximo Garcia (Ximo Andrés), Miralles, Mata i Ente (Eloy).

ÀRBITRE: Borja Devesa. Ha amonestat amb groga els locals Lucas León, Adrià, David Buigues i Eloy, i els visitants Joel i Ximo Andrés, 

GOLS:

1-0.Minut 41. Carim.

2-0. Minut 83. Molines.

3-0. Minut 88. Molines.

 

La tàctica del Gorgos per endur-se el derbi contra el Pedreguer be haguera pogut ser la de porteria a zero que Molines m’ha promés dos gols. Perquè així ha segut, la crònica d’un ambiciós Molines que tornava al seu club perquè no ha pogut vore acomplit, de moment, el seu somni de jugar en Preferent -una lesió al turmell li ho ha impedit-. I debutava justament hui. Per allò vist, la fam de gol innata d’un davanter no l’ha perdut. Li ha estat suficient l’últim quart d’hora per tancar el camí de la victòria que Carim, un altre dels destacats per l’equip local, havia encentat amb un gran gol acabant-se la primera part. 

El derbi, que aplegava en millor moment pels de casa que no pels de Pedreguer -plagat de baixes-, ha deixat una bona segona part, molt oberta i intensa. El Pedreguer ha bregat i ho ha donat tot, però fa falta alguna cosa més si davant tens un equip que també es buida dins del camp, com ha estat el Gorgos. Als del Buitre els costa molt fer més de dos passes seguits, perd fàcilment la possessió i no domina el mig del camp. El Gorgos ha volgut més el baló, l’ha tractac millor i ha sabut que fer amb ell. Jaume Devesa s’ha fet omnipresent al mig del camp, o millor dit per tot el camp, perquè estava enlloc, i no l’han pogut frenar mai ni Ximo Garcia ni Carles Mondéjar. 

<<< Tornar a la portada