Primera Regional: La guerra campal entre el Real de Gandia-Pedreguer deixa set expulsats, tancament del camp i sanció econòmica

Primera Regional: La guerra campal entre el Real de Gandia-Pedreguer deja siete expulsados, cierre del campo y sanción económica
  05/10/2022
Els visitants recorreran perquè no volen que es reprenga el partit mancant nou minuts per al final

La guerra campal que van protagonitzar en la trobada de lliga el Real de Gandia i Pedreguer, de Primera Regional, ha deixat serioses conseqüències en forma de sanció esportiva. Un total de set expulsats, quatre pel Pedreguer i tres pel Real de Gandia, i tancament del camp Juan Peiró del conjunt de la Safor on es van produir els altercats entre els propis jugadors i també per part del públic. Els fets van ocórrer quasi al final, quan el Pedreguer guanyava 0-1.
    El comité ha determinat que el partit ha de reprendre's a porta tancada en un altre camp, per a concloure els nou minuts aproximadament de joc que queden. A més, els set expulsats no podran alinear-se, i el Real de Gandia jugarà amb huit i el Pedreguer amb set. Tampoc es permetran canvis. La sanció econòmica per al club local es fixa en 150 euros, més les despeses que ocasionen el partit de represa. 
    Davant els fets, tots dos equips han recorregut. El Real de Gandia ho va fer a l'acta però fora de termini, mentre que el Pedreguer ha avançat que ho farà en aquesta segona instància, després de conéixer el càstig.
    Els jugadors expulsats han sigut sancionats tots ells per un partit: Patxi, Gregori i Daniele, pel Real de Gandia, i Pepe, Salva, Carles Mondejar i Sergi Fornés pel Pedreguer. 

<<< Tornar a la portada