Primera Regional: Oliva 1, Gorgos 3

  • Primera Regional: Oliva 1, Gorgos 3
  • Primera Regional: Oliva 1, Gorgos 3
  26/02/2018
El Gorgos asalta el Morer

 

OLIVA: Miguel, Cañero (Pablo, 45’), Mascarell, Camacho, Joan Torres, Salva (Eric, 45’), Fabri, Alberto (Néstor, 61’), Llidó, Toni Blay i Óscar.

GORGOS: Pedro, Rubén, Jaume Devesa, Joan, Hicham, David Molines, Raúl, José Carrete, Ferrán, Iván Carrete i David Buigues.

ÀRBITRE:

GOLS:

0-1. Minut 49. Hicham.

0-2. Minut 61. José Carrete.

0-3. Minut 64. David Molines.

1-3. Minut 83. Néstor. 

 

El Gorgos ha triat un gran escenari i un millor moment per certificar la salvació “virtual”. Ho ha fet amb colp d’autoritat a Oliva, al camp del Morer, on ha guanyat per 1-3. Amb un partit complet, molt ben treballat, dominant en el joc i sense donar cap opció al seu rival. Els gols, que han fet justícia al joc, han aplegat a la segona part i només a última hora els de casa han pogut maquillar el resultat. Els de Jaume Serra no guanyaven fora dec casa des de novembre, a la jornada 10, també en un camp molt difícil com el d’Altea. Molt s’haurien de tòrçer les coses per negar l’evidència que el Gorgos ha aconseguit el seu primer objectiu de la permanència a la categoria. De moment virtual i a l’espera de fer-la matemàtica en les pròximes jornades.  

 

<<< Tornar a la portada