Primera Regional: Oliva 5, Pedreguer 2

  • Primera Regional: Oliva 5, Pedreguer 2
  • Primera Regional: Oliva 5, Pedreguer 2
  • Primera Regional: Oliva 5, Pedreguer 2
  • Primera Regional: Oliva 5, Pedreguer 2
  14/01/2018
Sobrava l’última mitja hora

OLIVA: Miguel, Cañero, Syllon (Pablo, 45’), Iborra (Mascarell, 30’), Alberto, Jaume, Fabri, Camacho (Néstor, 67’), Eric (Joan Torres, 52’), Lledó i Yann.

PEDREGUER: Gauchi, Ximo Garcia, Feliu, Pepe, Mata, Jorge, Rodri (Diego, 77’), Iván, Ximo Andrés (Eloy, 25’), Joel i Óscar.

ÀRBITRE: Adrián Parra. Ha amonestat els locals Eric, Cañero i Joan Torres, i els visitants Ximo Andrés, Rodri, Jorge i Ximo Serrat. Ha expulsat al local Alberto per considerar una agresió a un rival.

GOLS:

0-1. Minut 51. Mata.

1-1. Minut 57. Camacho.

2-1. Minut 58. Camacho.

3-1. Minut 62. Yann.

4-1. Minut 70. Yann.

5-1. Minut 74. Mascarell.

5-2. Minut 89. Diego.

 

 

La gasolina del Pedreguer ha aplegat fins quasi l’última mitja hora del partit. Fins eixe moment l’equip ha respost i ha sabut aguantar l’espenta inicial dels locals -que han tingut un parell de bones ocasiones, una d’elles que Camacho li pega al pal-, per anar assentant-se segons passaven els minuts i creant perill. Primer Pepe, en una incursió per la banda de Mata, i desprès Joel, al que li han anul·lat un gol per fora de joc, han donat els primers avisos pels visitants. 

En la segona meitat Mata ha avançat als pedreguers però poc desprès Camacho ha marcat en una falta directa i al minut següent li ha pegat la volta al marcador. Els de Camarena no han sabut aguantar i baixar el ritme en eixe moment clau del partit, que s’ha trencat amb el tercer dels locals. 

<<< Tornar a la portada