Primera Regional: Ondarense 1, Oliva 0

  • Primera Regional: Ondarense 1, Oliva 0
  • Primera Regional: Ondarense 1, Oliva 0
  • Primera Regional: Ondarense 1, Oliva 0
  • Primera Regional: Ondarense 1, Oliva 0
  18/02/2018
Gesta dels groc i negre

ONDARENSE: Eric, Burgos, Juanito, Brian (Jordi Sirerol, 45’), Enrique Sirerol, Henry, Leto (Puma, 81’), Isaac, Espinosa (Pau, 74’), Jaime i Borja Cervera.

OLIVA: Miguel, Alberto, Mascarell, Iborra, Óscar, Salva (Pablo, 57’), Jaume, Fabri, Camacho, Llidó i Yann.

ÀRBITRE: Alejandro Pomares. Ha amonestat als locals Eric, Juanito, Jordi, Brian, Leto, Espinosa i a l’entrenador Nando Boluda. Pels visitants han vist groga Alberto, Shyllon, Jaume, Fabri i Camacho. Ha expulsat amb doble amonestació a Iborra i a l’entrenador Llorenç, de l’Oliva, i pels locals a Enrique Sirerol. 

GOLS:

1-0. Minut 36. Brian.

 

Este és un d’eixos partits en què el futbol et retorna allò que t’ha anat robant inmerescudament pel camí, en què les constel·lacions s’alineen per a que tot isca redó. Així és com l’Ondarense s’ha endut els tres punts contra un Oliva que venia a per totes, desprès golejar el líder la passada setmana i jugant-se mitja lliga, que quasi s’ha deixat al Vicente Zaragoza. Però els de casa també es jugaven molt, fugir del descens. Quasi res.

El partit no ha sigut massa de futbol, escàs d’aplegades en la primera part i moltes interrupcions en la segona. Però de lluita n’hi ha hagut i molta, en cada baló, i emoció i patiment fins al final. Sobretot perquè l’Oliva, que s’ha vist per darrera del marcador amb un gol de falta que ha llançat Brian des de la frontal amb la fortuna d’un baló que desvia la tanca i despista el porter, ha apretat i molt en la segona part. Per dalt, per baix, amb ocasions per a tots els gustos, però el baló no ha volgut entrar. L’Ondarense, notable en la brega, s’ha defés també prou bé en el joc aeri, i fins i tot ha tingut ocasions al contraatac. Al remat els punts pels de Nando Boluda que respiren tranquils al menys esta setmana. 

<<< Tornar a la portada