Primera Regional: Ondarense 1, Orba 2

  • Primera Regional: Ondarense 1, Orba 2
  • Primera Regional: Ondarense 1, Orba 2
  • Primera Regional: Ondarense 1, Orba 2
  17/09/2017
El valor de l’ofici

ONDARENSE: Eric, Burgos, Borja Cervera (Jordi Morera), Alex Espasa, Piwi (Sergio Saoudi), Juanito, Isaac Llobell (Quinten), Claudio, Borja Serrano (Héctor Marí), Enrique Sirerol i Jordi Sirerol. 

ORBA: Noguera, Romera, Maca (Palomino), Víctor Bou, Josep Pastor, Batiste (Genís), Guillem (David Cambiasso), Pastor, Rata, Noe (Gallina) i Àlvaro. 

ARBITRO: Francisco J. Molina. Va amonestar als locals Piwi, Borja Cervera, Eric, Jordi Sirerol i Alex Espasa. Pels d’Orba vegueren la groga Noé, Gallina, Alvaro i Palomino.

GOLS:

0-1. Minut 10. Romera.

0-2. Minut 13. Romera.

1-2. Minut 87. Quinten.

 

L’Orba ha tirat d’ofici i experiència per endur-se els tres punts del Vicente Zaragoza d’Ondara, en un partit que no ha sigut molt bo i que els dos equips s’han vist castigats per la falta de ritme de competició, principalment els locals. A l’Orba li han sobrat dos jugades a baló parat que ha rematat a gol “Romenbauer” en tan sols tres minuts, i a principi de partit, per fer-se amb la victòria. 

Els de Boluda ho han intentat i han tingut ocasions per al menys empatar el partit, però la recompensa en forma de gol quasi acabat el partit no ha sigut suficient. 

<<< Tornar a la portada