Primera Regional: Ondarense 2, Altea 1

Primera Regional: Ondarense 2, Altea 1
  12/11/2017
En bona ratxa


 

ONDARENSE: Eric, Saoudi, Burgos, Héctor, Claudio (Alex Espasa), Quinten, Juanito, José Puma, Enrique Sirerol (Álvaro), Jordi Sirerol (Jordi Morera) i Borja Cervera (Pau). 

ALTEA: Miguel, Cannon, Terri, Elias, Hugo (Toni), Pablo, Francesc, José, Luis (Álvaro), Gabri (Kevin) i Barranqui (Vicent). 

ÀRBITRE: Francisco Javier Fabregat. Ha amonestat els locals Claudio, Eric, Jordi Sirerol, Borja Cervera, Quinten i Alex Espasa. Pels visitants han vist groga José i Francesc, i han estat expulsats Elias amb doble groga i Juan Ribes amb roja directa.

GOLS:

1-0. Minut 8. Juanito.

2-0. Minut 16. Enrique Sirerol.

2-1. Minut 48. Barranqui. 

 

L’Ondarense ha fet ús de les seues armes -ordre defensiu i contraatac letal- per sumar tres punts amb els que reaferma el seu bon moment de joc i resultats -set punts en les tres últimes jornades-. A més ha acompanyat la sort de marcar prompte encara que la primera part ha estat molt igualada. En la segona meitat l’Altea s’ha bolcat sobre la porteria local i ha marcat prompte, però no ha pogut amb l’ordre de l’Ondarense, que a més ha tingut clares opcions davant el porter visitant en contraatacs. Per l’Ondarense han destacat Claudio, Juanito i Enrique Sirerol. 

<<< Tornar a la portada