Primera Regional: Ondarense 2, Polop 2

Primera Regional: Ondarense 2, Polop 2
  02/10/2017
Qui mal comença…

ONDARENSE: José Violero, Piwi, Héctor, Claudio (Saoudi), Quinten (Borja Serrano), Juanito, Enrique Sirerol, Burgos, José, Jordi Sirerol (Jordi Morera) i Borja Cervera. 

POLOP: Sánchez, Amat, Damián (Carayol), Iván (Mangas), Timoner (Sergio), Mercado, Alfredo, José (Douglas), Álvaro i Rubio. 

ÀRBITRE: Ignacio Baeza. Tres jugadors han vist roja directa: el porter del Polop Sánchez i Amat, i per l’Ondarense Juanito a última hora. A més, han vist groga Juanito, Jordi Sirerol i Borja Cervera per l’Ondarense i José, Álvaro i Damián pel Polop.

GOLS:

1-0. Minut 35. Iván.

2-0. Minut 45. Iván.

1-2. Minut 56. Enrique Sirerol.

2-2. Minut 83. Héctor.

 

Els cinc gols que ha encaixat en lliga l’Ondarense han sigut tots ells en la primera part, i més de la meitat en els primers 15 minuts. A més, els de Nando Boluda no marquen fins la segona part, per la qual cosa els partits se’ls posa costera amunt, a pesar de desplegar bon joc. Diumenge contra el Polop va passar el mateix, encara que els gols visitants arribaren acabant-se la primera meitat, per cert els dos de fort xut des de fora de l’àrea.

Els locals van carregar piles al descans i van ixir a per totes, dominant, oferint com sempre bon futbol i deixant millors sensacions. Però l’empat va haver d’esperar fins a última hora de la mà del veterà Héctor quan ja no quedava temps per a molt més. 

¡Suscríbete!