Primera Regional: Ondarense 3, Gorgos 2

  • Primera Regional: Ondarense 3, Gorgos 2
  • Primera Regional: Ondarense 3, Gorgos 2
  17/12/2017
A colps de penaltis i baló parat

ONDARENSE: Josete, Saoudi (Leto, 26’), Burgos (Jordi Estarca, 83’), Espinosa, Jordi Sirerol (Álvaro Pons, 86’), Juanito, José Puma, Enrique Sirerol, Isaac, Borja Cervera i Jaime. 

GORGOS: Ángel, Jaume Devesa, Joan Lara (Sergio, 24’), David Molines, Raúl, Josep Salvà, Adrián, José Carrete, Eloy, Ferran i Ivan Carrete. 

ÀRBITRE: Álvaro Luis González. Ha amonestat als locals Jaime, Burgos, Enrique Sirerol i Espinosa, i als visitants Joan Lara, Jaume Devesa, Ángel, José Carrete, Pedro i Ferran, i al tècnic Jaume Serra.

GOLS:

1-0. Minut 28. Enrique Sirerol, de penalti.

1-1. Minut 35. Jaume Devesa.

1-2. Minut 49. David Molines.

2-2. Minut 52. Juanito, de penalti.

3-2. Minut 85. Jordi Sirerol.

 

Ondarense i Gorgos han protagonitzat un derbi amb gols i emoció que al final ha caigut del bàndol local amb una controvertida jugada quasi acabant-se el partit en la que ha pogut haver mans d’un atacant local, però en la que l’àrbitre no ha assenyalat res. A banda, la major part del gols han vingut en accions de baló parat: dos de penalti per a l’Ondarense i dos faltes favorables pel Gorgos. Pel que fa al futbol, els dos equips han mantingut el seu estil de joc. L’Ondarense ha apostat pel joc directe mentre que el Gorgos ha intentat jugar el baló des de darrera. El partit ha estat obert amb dos equips amb ambició per guanyar. Al final l’intercanvi de colps ha beneficiat als de Nando Boluda que aconsegueixen una victòria balsàmica desprès tres derrotes consecutives.

<<< Tornar a la portada