Primera Regional: Orba 0, Pedreguer 0

  • Primera Regional: Orba 0, Pedreguer 0
  • Primera Regional: Orba 0, Pedreguer 0
  • Primera Regional: Orba 0, Pedreguer 0
  • Primera Regional: Orba 0, Pedreguer 0
  • Primera Regional: Orba 0, Pedreguer 0
  26/11/2017
Ni gols ni futbol

ORBA: Raul, Josep Pastor, Víctor Bou, Rata, Pastor, Romera, Álvaro (Genís, 77’), Noé (Dani, 59’), Guillem (Nando, 67’), Batiste (Cambiaso, 73) i Bati.

PEDREGUER: Gauchi, Ente, Jordi, Feliu, Joni, Pepe, Miralles, Rodri, Eloy (Gil, 80’), Mata i Joel.

ÀRBITRE: Eric Santiago Vélez. Regular actuació. Tampoc li ho han posat gens fàcil per cap dels costats. Ha amonestat amb groga els locals Batista, Bati, Pastor i Nando. Pels visitants han vist groga Ente, Ximo Andrés, Rodri, Eloy i Pepe, i ha estat expulsat amb doble amonestació l’entrenador José Luis Buitre

 

Orba i Pedreguer han deixat despagats l’afició amb un pobre empat sense gols. Tot i que el derbi començava amb una doble ocasió pels locals, amb protagonisme per a Pastor, prompte el ritme ha anat decaient i s’ha instal·lat el migcampisme i el joc aèri. Els dos equips, molt coneguts i estudiats entre ells, s’han adaptat a un camp on resulta complicat jugar el baló per terra, com es queixen els més puristes. Els dos equips han alternat ràfegues. Els d’Orba quan Pastor i Àlvaro han empentat l’equip cap a la porteria visitant, els de Pedreguer quan Rodri i Miralles han entrat més en joc. En la segona meitat el mister local Gorreta ho ha intentat fins amb tres davanters distints -Noé, Bati i Cambiaso-, i alguna cosa ha canviat, però poc. La més clara en esta segona part ha estat la incursió d’Àlvaro dins l’àrea per traure’s un tir que li desvia Gauchi al pal. Els porters han fet la seua aportació al cerocerisme amb un parell de bones parades. 

<<< Tornar a la portada