Primera Regional: Orba 2, Ondarense 1

  • Primera Regional: Orba 2, Ondarense 1
  • Primera Regional: Orba 2, Ondarense 1
  • Primera Regional: Orba 2, Ondarense 1
  • Primera Regional: Orba 2, Ondarense 1
  14/01/2018
La sort s'alinea amb els de casa

ORBA:  Raul, Víctor Bou, Guillem, Salva Pastor, Romera (Bati, 62’), Josep Pastor (Cambiasso, 73), Carlitos (Genís, 79), Palomino, Torrens i Álvaro (Batiste, 58’).

ONDARENSE: Josete, Burgos, Borja Cervera, Espinosa (Raúl González, 69’), Estarca, Juanito (Sebastian, 83’), Isaac, Jaime, Enrique Sirerol, Jordi Sirerol i Jaime.

ÀRBITRE: Juan G. Llopis. Han vist targeta Josep Pastor, Palomino, Genís i Noguera, pels d’Orba, i Borja Cervera, Espionsa i Jaime pels visitants. 

GOLS:

0-1. Minut 52. Jordi Sirerol.

1-1. Minut 66. Guillem.

2-1. Minut 91. Torrens.

 

La sort del futbol s’ha alineat amb l’Orba. La mateixa sort, -però al revés- que durant tantes jornades li ha donat l’esquena als de Gorreta, este diumenge ha estat de la part dels de la Marjal. I la víctima l’Ondarense, que ha estat millor i damunt ha perdonat. En el minut 5 els de Nando Boluda ja han avisat amb un mà a mà d’Enrique Sirerol que ha fallat incomprensiblement davant el porter local. I en el 87, el juvenil i debutant Sebastian ha estavellat el baló al pal en un remat dins l’àrea.

El partit ha sigut per a l’Ondarense, i el 0-1 feia justícia només començar la segona part. Però els d’Orba, tocats però mai afonats, han espavilat un poc quan s’han vist perduts i han buscat més l’àrea rival fent el seu joc. I el seu joc inclou traure els saques de banda a l’àrea menuda per aprofitar la primera o la segona acció. Així, en un d’eixos rebutjos, ha estat com Guillem li ha donat vida als locals amb un baló que enxufa quasi des de la frontal de l’àea i fica per dalt amb una subtil vaselina. I quan ja donaven més que per vàlid l’empat, Torrens, sempre combatiu, ha vingut al rescat dels seus amb un baló que guanya a l’esquena de la defensa i creua per baix, per trencar un empat que gairebé no valia per a ningú. 

Al remat, Orba i Ondarense han protagonitzat un derbi atractiu i molt lluitat fins al final. Pels de casa cal destacar a Torrens, Rata i Pastor -que ha dominat el joc aeri-, mentre que en l’Ondarense els de davant han estat molt actius i han fet un gran partit, mentre que en el mig del camp han estat molt bé Borja Cervera i Espinosa. 

<<< Tornar a la portada