Primera Regional: Orba 2, Polop 0

  • Primera Regional: Orba 2, Polop 0
  • Primera Regional: Orba 2, Polop 0
  • Primera Regional: Orba 2, Polop 0
  • Primera Regional: Orba 2, Polop 0
  18/02/2018
Gran treball defensiu

ORBA: Noguera, Víctor Bou, Guillem (Charrua), Rata (Cambiaso, 84’), Pastor, Josep Pastor, Palomino, Batiste (Carlitos, 71’), Torrens, Álvaro (Genís, 91’) i Bati.

POLOP: Alberto (Aaron, 20’), Amato, José Iván, Dani, Juli, Alfredo, Víctor, Osorio, Manu, Sergio i Lillo Carayol (Lillo Sánchez, 25’).

ÁRBITRE: Francisco José Llidón. Ha amonestat als jugadors local Víctor Bou, i als visitants Lillo Sánchez, Manu i Osorio.

GOLS:

1-0. Minut 42. Bati.

2-0. Minut 87. Charrua.

 

L’Orba ha sumat tres punts vitals gràcies a un gran treball defensiu davant un equip, el Polop, que ha apretat de valent, principalment en la segona meitat. En l’inici de partit hi ha hagut intercanvi de colps, encara que els visitants han disposat de les més clares. Però el gol ha caigut pels de casa en un moment clau, quasi acabat la primera meitat.

En la segona, el Polop ha dominat i s’ha bolcat sobre la porteria de Noguera. La defensa local ha estat a un gran nivell tot i que els visitants han merescut marcar. De fet, pràcticament s’ha jugat tota la segona part en camp de l’Orba. Als de casa els ha faltat tenir més el baló i millorar les eixides al contraatac. Quan ho ha fet, quasi acabant-se el partit i desprès esgotats els canvis, l’Orba ha aplegat de nou a la porteria rival. En una d’elles, el Charrua s’ha estrenat com a golejador per sentenciar el partit. 

<<< Tornar a la portada