Primera Regional: Orba 3, Alginet B 4

  • Primera Regional: Orba 3, Alginet B 4
  • Primera Regional: Orba 3, Alginet B 4
  • Primera Regional: Orba 3, Alginet B 4
  • Primera Regional: Orba 3, Alginet B 4
  25/02/2018
Imprecís i nerviós

ORBA: Noguera, Bati (Maca, 60’), Palomino, Víctor Bou, Josep Pastor, Pastor, Álvaro (El Charrua, 73’), Batiste (Romera, 75’), Guillem, Torrens i Rata (Carlitos, 60’).

ALGINET B: Javi, Xiqui, Lubo (Borja, 56’), Voro, Alex, Salva (Rubén, 62’), Boti, Ximo (Adri, 76’), Vincen, Boluda i Capa.

ÀRBITRE: José Carlos Casanova García. Ha expulsat als jugadors locals Josep Pastor -amb roja directa- i Torrens -doble groga- i als visitants Javi -roja directa- i Xiqui -doble groga-. També han estat amonestats pels visitants Alex, Rubén, Salva i Vincen.

GOLS:

0-1. Minut 26. Boti.

0-2. Minut 60. Boti.

1-2. Minut 63. Carlitos.

1-3. Minut 65. Boluda.

1-4. Minut 74. Boti.

2-4. Minut 80. Carlitos.

3-4. Minut 92. Maca, de Penalti. 

 

Un Orba imprecís i nerviós s’ha complicat la vida davant un Alginet B molt llest i que ha posat sobre el terreny de joc arguments de sobra per salvar la categoria. Els locals han arrancat dominant però les continues errades i pèrdues de baló ha donat vida al conjunt visitant, que ha aprofitat molt bé els espais. Sobretot en la segona meitat, quan l’Orba s’ha accelerat i s’ha quedat amb dos jugadors menys per expulsió. L’errada de Noguera en el tercer gol dels visitants ha donat visibilitat a un partit ple de despropòsits per als de casa. La pèrdua de Josep Torres -que estava sent dels millors per als orbers- en una acció absurda, ha escenificat l’estat de nervis que ha tenallat als de casa. Al final, amb les expulsions de l’Alginet, el partit s’ha nivell i els de casa han apretat i s’han quedat a les portes de la remuntada. 

<<< Tornar a la portada