Primera Regional: Pedreguer 2, Alginet B 2

  • Primera Regional: Pedreguer 2, Alginet B 2
  • Primera Regional: Pedreguer 2, Alginet B 2
  • Primera Regional: Pedreguer 2, Alginet B 2
  • Primera Regional: Pedreguer 2, Alginet B 2
  17/12/2017
Dos grans gols salven als locals del desastre

PEDREGUER: Vicent, Rodri, Iván, Jordi, Feliu, Pepe, Miralles, Ximo Garcia (Gil, 73’), Ximo Andrés (Eloy, 58’), Mata i Joel.

ALGINET B: Bernat, Montero (Rober, 80’), Ramón, Voro, Marc, Àlex, Ximo, Adri, Boluda, Carlos i Lubo (Jesús, 66’).

ÀRBITRE: Daniel Esteban. Ha amonestat als locals Ximo Andrés, Mata, Pepe i Jordi, i als visitants Ramón, Marc, Ximo, Lubo, Montero, i Adri.

GOLS:

1-0. Minut 37. Ximo Andrés.

1-1. Minut 61. Carlos.

2-1. Minut 83. Gil.

2-2. Minut 89. Voro.

 

Alguna cosa li passa al Pedreguer que no funciona. Ha perdut la xispa, o millor només la mostra en puntuals ocasions per marcar uns grans gols com els d’este partit i per a poc més. No té ritme, no connecta i darrera s’endormisca de tant en tant. Un Alginet amb moltes absències, de la part baixa de la classificació, però això sí, que intenta sempre jugar a futbol, li ha tret els colors en este partit a l’equip local. Tampoc l’àrbitre ha ajudat amb la seua actitud de permetre el joc brusc. El partit ha començat bé pel Pedreguer, que dominava i aplegava a porteria contraria i que s’ha avançat amb golàs de Ximo Andrés. Però poc a poc ha anat travant-se el joc i el rival creixent i mostrant allò que vol fer el Pedreguer: jugar el baló amb velocitat i canvis d’orientació. Gil donava esperances al menys de que els tres punts es quedaren en casa amb un gran gol, però l’Alginet ha continuat inquietant i ha trobat el premi a l’últim minut amb una acció a baló parat.

<<< Tornar a la portada