Primera Regional: Pedreguer 2, Mutxamel 1

  • Primera Regional: Pedreguer 2, Mutxamel 1
  • Primera Regional: Pedreguer 2, Mutxamel 1
  • Primera Regional: Pedreguer 2, Mutxamel 1
  • Primera Regional: Pedreguer 2, Mutxamel 1
  20/01/2018
Per fi els tres punts es queden en casa

PEDREGUER: Gauchi, Rodri, Iván, Jordi, Feliu, Jorge (Ente, 57’), Joel, Pepe (Ortega, 76’), Óscar Cardona (Eloy, 87’), Mata i Miralles. 

MUTXAMEL: Romera, Edgar, Carba, Iker, Javilla (Rubén, 57’), Cris, Dani Cerda (Dani Garcia, 76’) , Ximo, Aitor (Bernar, 76’), Pablo (Cascales, 50’) i Jesús.

ÀRBITRE: Christian Garcia. Ha amonestat als locals Jorge, Pepe, Feliu, Ortega i Mata, i als visitants Javilla i Iker. Ha expulsat al jugador local Miralles amb roja directa.

GOLS:

1-0. Minut 24. Mata.

2-0. Minut 63. Rodri.

2-1. Minut 84. Iker.

 

Onze jornades desprès el Pedreguer torna a guanyar. L’actitud del equip venia millorant en les últimes setmanes, de la mà del nou mister Vicent Camarena, però la victòria s’ha fet de pregar. Ha hagut de ser contra el Mutxamel, un dels equips de la part de dalt, quan el Pedreguer ha tret el seu orgull i ha estat valent per endur-se tres puns vitals per eixir dels llocs de descens. Valent perquè Camarena ha enviat l’equip a fer pressió al camp contrari per frenar l’eixida d’un Mutxamel que s’ha vist incòmode i sense recursos durant tot el partit. Mata ha avançat als locals amb un remat dins l’àrea quan encara no es portava la mitja hora de partit. En la segona meitat, el Pedreguer ha perdut a Miralles per roja directa però a la jugada següent ha posat el 2-0 Rodri. Amb un menys, els de casa han sabut mantenir l’ordre defensiu i han administrat l’avantatge per endur-se tres punts d’or.  

<<< Tornar a la portada