Primera regional Pedreguer 4 Benirredrà 0

  • Primera regional Pedreguer 4 Benirredrà 0
  • Primera regional Pedreguer 4 Benirredrà 0
  • Primera regional Pedreguer 4 Benirredrà 0
  • Primera regional Pedreguer 4 Benirredrà 0
  10/02/2018
El nou Pedreguer ja carbura

PEDREGUER: Gauchi, Adri, Iván, Jordi, Feliu, Jorge, Rodri (Cardona, 76’), Ximo Garcia (Gil, 67’), Mata, Venti (Duque, 82’) i Joel. 

BENIRREDRÀ: Sergio, Carlos (Quero, 71’), Sergio Jiménez (Pau, 65’), Peretó, David Porres, Furbi, Víctor, Anun, Óscar, Izar i Bruno. 

ÀRBITRE: Ha amonestat pels locals a Iván i pels visitants a Sergio Jiménez, Sergio i Furbi.

GOLS:

1-0. Minut 36. Mata.

2-0. Minut 59. Mata.

3-0. Minut 74. Jordi, de penalti.

4-0. Minut 86. Joel.

 

Al Pedreguer li han valgut la bona resposta de les cares noves, una banqueta ben farcida i els detalls de Joel per arrodonir una important victòria en el partit més complet de l’era Camarena. Tres punts més i els deures avançats per afrontar l’últim terç de la lliga al menys des d’una situació més còmoda que fa tan sols unes jornades enrere. 

Els de casa s’han mostrat més seriosos i concentrats des del principi que en altres ocasions, tot i que l’arranc de partit ha resultat més igualat pel que fa a ocasions -ambdós equips han estavellat un baló al pal quan només es portava un quart d’hora-. A les acaballes de la primera meitat el Pedreguer ha crescut amb dos genialitats de Joel amb el baló als peus, fins que ha aplegat el primer gol, en una jugada que Rodri ha xutat al pal per a què Mata rematara a plaer i sense porter.

En la segona part de nou els de casa han dominat fins que ha aplegat el segon en una acció similar, amb xut de Rodri i rebuig fàcil per a Mata. Amb un marcador molt favorable, el Pedreguer ha sabut gestionar el partit fins que ha rematat amb altres dos incursions de Joel, la primera que ha acabat amb penal i la segon amb un baló creuat al fons de la xarxa. Pel Pedreguer han descatat Joel, Rodri i el que sempre està al lloc que cal, Mata. 

<<< Tornar a la portada