Primera Regional: Pedreguer 4, R. de Gandia 3

27/01/2018
Mata rescata en el descompte a un Pedreguer amb huit jugadors

PEDREGUER: Gauchi, Iván, Jordi, Feliu, Eloy (Ximo Andrés, 86’), Ortega (Ximo Garcia, 90’), Jorge (Ente, 66’), Pepe, Mata, Rodri i Joel.

R. DE GANDIA: Andrei, Alberto, Caba, Canero (Javi, 64’), Ezequiel, Omaiz (Nico, 83’), Patxi, Iván, Borja, Quique Miró i Rolo.

ÀRBITRE: Jorge Navarro. Ha expulsat als jugadors locals Ente, Ximo Andrés i Feliu, i al visitant Quique Miró. També han vist groga pel Pedreguer Ortega, Mata i el segon entrenador Juansal, mentre que pels visitants han estat amonestats Ezequiel i Omaiz.

4-3. Minut 94. Mata.

Una locura de partit amb final apoteòsic pels de casa. Quan tot semblava perdut, Matagol ha aparegut per rescatar un Pedreguer que queia 2-3 i amb huit jugadors en el temps afegit. El partit no ha estat bo pels de casa. En la primera part el Pedreguer semblava renàixer vells fantasmes: un equip espès en atac i torpe en el rebuig defensiu, i al que resulta molt fàcil fer-li gols encara que siguen a baló parat.

En la segona meitat els locals han despertat amb l’empat de Mata i han tingut els millors minuts del partit. Al menys bregaven més i tenien més opcions en les segones accions. Fins que s’ha obert l’episodi de les expulsions, en el que ha eixit pitjor parat el Pedreguer, sobretot amb l’absurda segon groga de Ximo Andrés, que acabava d’eixir al camp per substituir Eloy. L’equip de Camarena es desesperava amb el 2-3 de penalti per als de la Safor a falta de 5 minuts, i quan ja jugaven amb huit. De perduts al riu, o a Mata millor dit, que ha resolt dues accions dins l’àrea a l’estil d’un brau ariet per pegar-li la volta al marcador. Un triplet per regalar-li el baló i si fa falta posar-li el seu nom a la porteria que apunta a la Sella, perquè els tres punts d’esta jornada, contra un rival directe, potser més avant tinguen un valor enorme. Pel Pedreguer, al marge de Mata, han estat a un bon nivell Pepe i Feliu.