Primera Regional: Pego i Orba guanyen i s'afermen en la lluita per l'ascens

Primera Regional: Pego y Orba ganan y se afianzan en la lucha por el ascenso
  03/04/2023
El Gorgos venç, el Benissa empata i el Pedreguer perd

L'Orba es pren la llicència per a somiar amb un nou ascens de categoria després del seu triomf a Bellreguard (1-2) en aquesta vinté-quarta jornada en el Grup VI de la Primera Regional. De moment és tercer a sis punts del quart, i queden tan sols sis partits, sis finals. Més amunt, el Pego, que va guanyar a Oliva 0-2 ja té virtualment guanyada la segona plaça, també amb dret a ascens. El líder, el Benigànim, malgrat punxar en aquesta jornada amb un empat, continua inassolible, 15 punts per dalt del Pego. En la resta de partits, el Gorgos va véncer, el Benissa va empatar i el Pedreguer va caure derrotat.
    L'Orba es va avançar a Bellreguard res més començar el partit amb una miqueta de Carim, que de nou va marcar quasi al final, en el minut 84. Els de casa van poder retallar en el minut 97.
    Per part seua, el Pego també va encarrilar el partit molt prompte, als 5 minuts, amb una miqueta de Maverik. En l'equador de la segona part German va posar el definitiu 0-2.
    El Gorgos continua còmode en la zona mitjana de la taula desprès el triomf a casa davant el Real de Gandia (2-0). Joan Signes i Axel van ser els encarregats de pujar els punts al marcador.
    La nota negativa de la jornada va ser per al Pedreguer, que va perdre 2-1 davant el Montaverner, un dels equips de la zona baixa de la classificació. El partit es va posar costa amunt en tot just deu minuts de la primera meitat (2-0) i el gol de Josep en el 88 va arribar molt tard per a la remuntada.
    Per la seua part el Benissa, en el grup VII, va sumar un valuós empat sense gols a casa del Intercity B.