Primera Regional: Pego i Orba guanyen i es consoliden a dalt

Primera Regional: Pego y Orba ganan y se consolidan arriba
  27/03/2023

Gran triomf de l'Orba davant el Portuaris (2-0), tercer i quart classificat del grup VI de la Primera Regional, que consolida als de la Marjal en els llocs de dalt. Els punts van arribar en l'última mitja hora, obra de Pallás i Carim. També el Pego va eixir beneficiat en aquesta jornada amb un còmode triomf davant el Montaverner (3-0), encara que els gols no van arribar fins a la segona meitat. Va obrir la llanda Kevin en el 50 i van sentenciar Sellens (65’) i Maverik (76’).
    Per part seua, el Gorgos va empatar a casa de l'Ontinyent 1931 B a tres punts, en un partit amb alternatives. Es van avançar els locals però Lucas va igualar abans del descans. Res més iniciar la segona meitat Antonio León va posar el 1-2 però l'alegria va durar poc, perquè els locals van tornar a donar la volta al marcador en tot just 15 minuts. Terence va posar les taules definitives en el 65.
    Per part seua, el Pedreguer va caure derrotat a Alcúdia de Crespins amb un únic gol que va arribar en el minut 84.
    Tampoc va tindre sort el Benissa, en el grup VII, que va caure a casa davant el Jonense en un partit amb molts gols (3-5). Taca va avançar als benissers res més iniciar la trobada i Fermin va marcar en el 29’, encara que al descans es va arribar amb empat a dos. En la segona part dominó el marcador el conjunt visitant, pese al punt de Anouar en el 71.