Primera Regional: Pego 1, El Campello 0

  • Primera Regional: Pego 1, El Campello 0
  • Primera Regional: Pego 1, El Campello 0
  29/10/2017
Porteria a zero

PEGO: Adri, Robles, Cabe, Giménez (Morató), Fran, Frede (Borja) (Joaquín), Bertó (Alberto), Guede, Rico, Sergio i Oller.

EL CAMPELLO: Manolo, Chema (Joan), Tuerkas, Clemente, Yamil (Joni), Adri, Rober, Gonzalo (Melis), Kirill, Álvaro i Alejandro (Mese). 

ÀRBITRE: Antonio Escusol Martin. Ha amonestat amb targeta groga a Frede, Fran, Rico i Lauro, pel Pego, i pels visitants a Álvaro, Clemente, Mese, Rober i Joni i ha expulsat per doble targeta groga a Kirill.

GOL:

1-0. Minut 43. Guede.

 

Invicte amb quatre partits, comptant el d’esta jornada, sense encaixar cap gol en contra, i només dos vegades els han marcat en set partits. A més, màxim golejador del grup han quinze dianes. Els números del Pego comencen a ser d’un líder sòlid. I no només els números sinó també la imatge. Contra El Campello, un rival complicat, de nou els de Lauro van imposar el seu domini des de l’inici buscant la porteria contrària i pressionant en camp contrari. El rival, mentrestant a esperar al seu camp i aprofitar qualsevol opció de contraatac. I quan el partit està a punt aplega el gol, quasi sempre en l’interval de l’últim terç de la primera meitat. En esta ocasión gran gol de Guede en una jugada que combina amb Oller. En la segona meitat de nou els pegolins han dominat però guardant la roba i dossificant els recursos per endur-se tres punts que el consoliden en el liderat. Pel Pego han destacat Guedes, Oller i Cabe.

<<< Tornar a la portada