El Pego s’encalla de nou al Cervantes

  • Primera Regional: Pego 1, Xeraco 1
  • Primera Regional: Pego 1, Xeraco 1
  • Primera Regional: Pego 1, Xeraco 1
  • Primera Regional: Pego 1, Xeraco 1
  • Primera Regional: Pego 1, Xeraco 1
  10/12/2017

PEGO: Adrián, Robles, Cabe, Giménez, Fran, Frede, Sergio (Borja, 78’), Alberto Morera, Guede, Morató (Bertó, 60’) i Oller.

XERACO: Rober (Cristian, 42’), Roget, Sime, Carrillo, Álvaro, Gabri, Vidal, Marqués, Garik (Borja, 71’), Carles (Andreu, 90’) i Carlos.

ÀRBITRE: Eduard Martí. Ha amonestat als jugadors locals Giménez, Fran, Frede i Guede, i al visitant Carlos.

GOLS:

1-0. Minut 18. Oller.

1-1. Minut 31. Álvaro.

 

 

El Pego ha mostrat de nou la seua cara més vulnerable en el Cervantes davant un Xeraco ben ordenat i que no ha renunciat al contraatac. Com de costum, el conjunt pegolí ha fet una eixida en tromba i ha creat molt de perill en la primera mitja hora. Desprès del gol d’Oller, amb un fort i molt ajustat xut, han vingut els millors minuts pels pegolins, fins que Álvaro ha empatat pels de la Safor. En la segona part, el Pego ha abusat del joc directe i no ha buscat altres alternatives. La defensa visitant, molt ordenada en tot moment, s’ha anticipat a la majoria d’accions dels davanters pegolins. Hi ha hagut intercanvi de colps i ocasions pels dos costats en el segon temps, però el marcador ja no s’ha mogut. Pel Pego han destacat Oller, Frede i Giménez, i pel Xeraco el porter reserva Cristian, que ha resolt amb nota les situacions més delicades, i Álvaro, que ha liderat l’atac del seu equip.

<<< Tornar a la portada