Primera Regional: Pego 1, Oliva 0

  • Primera Regional: Pego 1, Oliva 0
  • Primera Regional: Pego 1, Oliva 0
  • Primera Regional: Pego 1, Oliva 0
  04/03/2018
El baló per a l’Oliva, el gol per al Pego

PEGO: Adrián, Joaquín, Fran, Cabe, Frede, Alberto Morera (Pere, 85’), Sergio, Robles, Oller, Morató (Curro, 72’) i Rico. 

OLIVA: Miguel, Shyllon, Mascarell, Eric, Camacho, Joan Torres, Jaume, Fabri, Alberto Campos, Toni Blay (Pablo, 81’) i Óscar.

ÀRBITRE: Manuel José Muñoz. Ha amonestat als jugadors locals Morató, Sergio, Joaquín i a l’entrenador Lauro. Pels d’Oliva han vist groga Joan Torres, Mascarell, l’entrenador Llorenç i el delegat Óscar Vidal.

GOL:

1-0. Minut 66. Rico.

 

El Pego ha guanyat un partit que no ha dominat i en el que el baló ha sigut pels d’Oliva. Hui tocava màxima eficiència, i els locals, que no els durava gens el baló als peus, s’han dedicat a mesurar les aplegades a la porteria rival però creant perill. El contrari que l’Oliva, que ha xafat més voltes l’àrea però les opcions per marcar han sigut ben poques.

Rico, en la segona meitat ha marcat un gol clau que li dona el liderat als pegolins i de remat deixen fora de combat un dels equips a priori més forts del grup. Amb l’1-0, Curro ha tingut una clara ocasió per sentenciar quasi acabat el partit. 

 

<<< Tornar a la portada