Primera Regional: Pego 2, Alginet B 1

  • Primera Regional: Pego 2, Alginet B 1
  • Primera Regional: Pego 2, Alginet B 1
  • Primera Regional: Pego 2, Alginet B 1
  • Primera Regional: Pego 2, Alginet B 1
  17/02/2018
Amb l’ai al cor

PEGO: Adrián, Robles, Joaquin, Cabe, Fran, Frede, Borja (Carles, 92’), Sergio (Pere, 80’), Guede (Kevin, 27’), Alberto Morera, Morató (Curro, 74’).

ALGINET B: Lubo, Voro, Salva (Ferrán, 57’), Rubén (Ion, 64’), Alex, Boti, Ximo (Adrià, 77’), Marc, Boluda, Adri i Vicent.

ÀRBITRE: José Manuel Pérez. Pels locals amb vist groga Fran, Borja, i Kevin, i pels visitants Lubo, Boti, Marc, Boluda, Adri i Ferrán. També ha expulsat a l’entrenador visitant Kiko Roig.

GOLS:

1-0. Minut 31. Dani.

2-0. Minut 40. Borja.

2-1. Minut 82. Robles, p.p.

 

Amb l’ai al cor ha acabat el Pego un partit que tenia resolt en la primera meitat. Corria el minut 92 i els visitants disposaven d’un tir directe molt perillós a la frontal de l’àrea. Per sort sense conseqüències, però amb que poc ha estat a punt l’equip visitant donar un seriós ensurt als pegolins. 

La història arrancava bé, amb els rogets dominant i creant perill, però ha començat a capgirar-se amb la lesió de Guede abans de la mitja hora. Així i tot, els extrems de hui, Morató i el juvenil Kevin -que ha substituït Guede- han estat a un bon nivell en la primera part i han fet oblidar per moments les baixes d’Oller i Rico. Fins i tot els dos han participat en els gols dels locals, que han vingut cadascun per una banda.

Però en la segona part, el Pego ha baixat la intensitat. Ha posat el mode “pròxim partit” i l’encontre ha perdut ritme, també per les continues interrupcions. Només cal destacar les accions de Kevin, que ha desaprofitat un mà a mà davant el porter, i la carrera que s’ha pegat Frede des d’una àrea a l’altra per disparar sense fortuna. 

Ja acabant-se el partit, un contraatac ha acabat amb una desafortunada acció en la que Robles, intentant evitar que rematara el davanter rival, s’ha introduït el baló a la seua porteria. A partir d’eixe moment l’Alginet s’ha crescut i el partit ha passat a jugar-se més en camp pegolí. Sense massa perill, però deixant l’afició de casa amb l’ai al cor i demanant l’hora. Al remat però, el Pego ha salvat el compromís i els punts, i la sardina s’ha pogut soterrar amb alegria. 

<<< Tornar a la portada