Primera Regional: Pego 2, Gorgos 0

  • Primera Regional: Pego 2, Gorgos 0
  • Primera Regional: Pego 2, Gorgos 0
  • Primera Regional: Pego 2, Gorgos 0
  14/01/2018
El Pego més sòlid i solvent

PEGO: Adrián, Robles, Cabe, Morató (Joaquin, 81’), Fran (Curro, 90’), Frede, Sergio, Bertó, Juan, Rico (Alberto Morera, 78’) i Oller (Borja, 89’). Alex, 7 Borja, 14 Albero, 15 Joaquin i 16 Curro.

GORGOS: Pedro, Reda (David Buigues, 83’), Rubén, Adrián (Raúl, 65’), Lucas León, Joan Lara, Iván Carrete, Hicham, David Molines, Carim i José Carrete.

ÀRBITRE: Fernando Padilla. Ha amonestat als locals Cabe i Alberto Morera, i als visitants Reda, Rubén, Joan Lara i Lucas León.

GOLS:

1-0. Minut 27. Fran.

2-0. Minut 45. Rubén, en p.p.

 

El Pego comença a recuperar la seua versió més sòlida i solvent que va mostrar a principi de temporada. I també millora els números. Cinc gols a favor i cap en contra en els dos partits que es porta d’any. I este diumenge contra un rival difícil a priori, el Gorgos, però que ha eixit al Cervantes sense esma. O bé perquè l’asfixiant presió dels pegolins en la primera mitja hora els ha acovardit per a tot el partit. 

Els de Lauro han fet en la primera part un setge a la porteria defesa per Pedro, que ha salvat el seu equip d’una golejada. Ho han intentat per totes les bandes i de totes les maneres, fins que ha aplegat el remat de cap de Fran en un córner. Abans del descans la “puntilla” ha aplegat en una desafortunada jugada pels gaters en la que Rubén es marca en la seua pròpia porteria.

En la segona part el Pego ha baixat el ritme però ha continuat dominant i creant ocasions de gol. Per la seua part, un Gorgos desconegut s’ha mostrat incapaç de mantenir el baló i trenar accions d’atac.

<<< Tornar a la portada