Primera Regional: Polop 2, Benissa 2

Primera Regional: Polop 2, Benissa 2
  27/02/2018
Amb la mel als llavis

POLOP: Aaron, Santi, José (Florin, 58’), Amato (Víctor, 64’), Héctor (Álvaro, 87’), Alfredo, Merca, Juli, Esteban, Lillo Carayol (Damián, 68’), i Iván Rubio. 

BENISSA: Sergio, Iván Robles, Quisa, Toni Bañuls (Jorge Ramiro, 60’), Arturo (Juan Revelles, 88’), Adri, Joan Carrió, Carliche, Galera, Víctor (Avellá, 45’) i Paco Lleches.

ÀRBITRE: Javier Sequero. Ha amonestat als jugadors locals Alfredo, Víctor, Héctor i Juli, i al tècnic Vicent. Pels visitants ha amonestat a Galera, Iván Robles, Arturo i Juan Revelles. També ha expulsat amb roja directa a Santi, pels locals, i a Lino, pels visitants.

GOLS:

0-1. Minut 64. Joan Carrió.

1-1. Minut 65. Alfredo.

2-1. Minut 80. Adri.

2-2. Minut 93. Osorio.

 

El Benissa s’ha quedat amb la mel als llavis quan el Polop ha empatat en el temps de descompte. El partit ha resultat molt igualat sobretot en la primera meitat amb ocasions per als dos equips. En la segona meitat els visitants han millorat i han dominat fins que han aconseguit posar-se per davant, encara que l’avantatge no els ha durat gens. El Benissa ha continuat buscant els tres punts i tot semblava que l’1-2 d’Adri anava a ser definitiu, però en el temps de descompte ha aplegat el gol pels locals i una decepció per als visitants.

<<< Tornar a la portada