Primera Regional: R. de Gandia 0, Pego 5

Primera Regional: R. de Gandia 0, Pego 5
  21/01/2018
Amb nota excel·lent

R. DE GANDIA: Juan, Jordi (Nico, 58’), Javi, Caña (Caba, 45’), Albert (Pau, 61’), Ezequiel, Patxi, Ivan, Enguix (Alberto, 58’), Quique Miró i Rolo.  

PEGO: Adrián, Robles, Cabe (Curro, 74’), Morató, Fran (Giménez, 75’), Sergi, Bertó, Alberto Morera, Guede, Rico (Joaquín, 58’) i Oller (Borja, 69’). 

ÀRBITRE: Ha amonestat els jugadors locals Albert, Jordi i Pau i a l’entrenador Jesús Moratal, i als visitants Alberto Morera, Cabe i Fran, i al segon entrenador Marcelo. 

GOLS:

0-1. Minut 1. Cabe.

0-2. Minut 20. Caña (p.p.).

0-3. Minut 34. Bertó.

0-4. Minut 51. Rico.

0-5. Minut 72. Borja.

 

Si el partit a Real de Gandia era un examen per als de Lauro la nota ha estat excel·lent. L’equip pegolí ha fet bones les dues últimes victòries a casa i continua creixent i agafant el seu millor moment de forma. La victòria a Real de Gandia s’ha fet més fàcil amb el gol en el primer minut. A partir d’eixe moment els pegolins han dominat i han ofegat l’equip local en el seu camp, creant nombroses ocasions. El Pego ha marcat un ritme alt, com ja ho va fer la setmana passada a casa contra el Gorgos, i ha millorat l’encert de cara a porteria. 

<<< Tornar a la portada