Primera Regional: Rafelcofer 2, Pedreguer 1

  • Primera Regional: Rafelcofer 2, Pedreguer 1
  • Primera Regional: Rafelcofer 2, Pedreguer 1
  • Primera Regional: Rafelcofer 2, Pedreguer 1
  • Primera Regional: Rafelcofer 2, Pedreguer 1
  29/10/2017
Els deures no són per a última hora

Els deures no són per a última hora

 

RAFELCOFER: Tito, Pache, Ferran, Alex, Joan, Pareco, Koki (Óscar), Pelu (Dorín), Tatín, Rai i Rubén.

PEDREGUER: Gauchi, Ente, Jordi, Ivan, Feliu, Ximo Garcia, Ortega (Jorge), Miralles, Joel, Rodri (Duque) i Gil (Ximo Andrés).

ÀRBITRE: Preslav Romeov. Ha amonestat els locals Koki i Pareco, i els visitants Miralles, Ente, Jorge, Gauchi i Ximo Andrés, a més de Feliu que ha vist roja directa.

GOLS: 

1-0. Minut 8. Rubén.

2-0. Minut 40. Ferran.

2-1. Minut 81. Ximo Andrés.

 

El Pedreguer ha mostra la seua vessant més indolenta davant un rival molt contundent i que ha ixit a pel partit. L’equip de casa ha posat un ritme molt intens dels del primer moment que ha donat els seus fruits amb el gol tempraner. El Pedreguer no ha trobat resposta i ha continuat sense ritme i espès amb el baló als peus, fins que els locals han marcat el segon en un gran llançament de falta. En la segona part el Rafelcofer, que continuava aplegant amb perill, ha baixat la intensitat, el que ha vingut bé al Pedreguer, que ha començat a espolsar-se la pressió i sentir-se més còmode. L’ixida de Ximo Andrés ha refrescat l’equip del Buitre que s’ha trobat amb un gran gol amb la firma precisament del mateix davanter. A partir d’eixe moment el partit s’ha trencat i els de Pedreguer han acaronat l’empat amb un remat que Iván ha estavellat al pal a falta de 2 minuts pel final. Al remat el Pedreguer, en un dels pitjors partits de la temporada, només en l’esprint final haguera pogut traure un punt d’or davant un Rafelcofer que, tot i que ha estat superior, ha acabat demanant l’hora. Pels del Buitre han destacat Gauchi, Iván i Ximo Andrés.

<<< Tornar a la portada