Primera Regional: Tres de tres victòries per al Pego que és líder en solitari

Primera Regional: Tres de tres victorias para el Pego que es líder en solitario
  03/10/2022

El Pego s'enganxa al capdavant de la classificació en el grup VI de la Primera Regional després d'un gran triomf a domicili a casa del Simat, la tercera victòria en tres jornades. Fabri, Maverick i Cambronero van marcar en la primera part i en la segona van retallar els locals, per a deixar el marcador amb un definitiu 1-3.
    També el Gorgos va deixar un gran marcador a casa amb un *triundo 2-0 davant el Bellreguard, amb punts de Cristopher i Jordi en la primera part.
    Orba i Benigànim van acabar en taules (2-2) un partit que va arrancar amb sobresalts. Van marcar els visitants en el primer minut de joc i Carim va posar l'empat en el minut 6. De nou el Benigànim es va posar per davant abans del descans encara que Carlos va igualar res més començar la segona meitat.
    El partit entre el Real de Gandia i el Pedreguer va haver de ser suspés quan el marcador reflectia el 0-1 ja pràcticament amb el partit acabat. El Pedreguer va donar per fet el seu triomf encara que de moment queda pendent del que resolga el comité de disciplina.
    Per part seua, el Benissa, en el grup VII, ha estrenat per fi el seu caseller de victòries a la seua casa i amb un triomf davant l'Universitat d'Alacant per 1-0, amb punt d'Alejandro en el minut 16. Els benissers jugaran aquest dimecres el partit pendent de la primera jornada contra l'Alacant City, a les 20.45 hores en La Costa.