Primera Regional: Victoria amb dificultats del Pego, golejades del Pedreguer i Gorgos, i punxada de l'Orba

Primera Regional: Victoria con apuros del Pego, goleadas del Pedreguer y Gorgos, y pinchazo del Orba
  14/11/2022
El Benissa entropessa a casa del Jonense

La jornada huitena en el grup VI de Primera Regional ha deixat tres triomfs -per a Pego, Pedreguer i Gorgos- i una derrota -Orba- entre els equips de la Marina Alta. El Pego va aconseguir un apurat triomf a casa del Montaverner amb remuntada inclosa. Els locals es van avançar en el minut 16 i el Pego no va empatar fins al 77, amb punt de Montaner. Maverick va posar el 1-2 amb el temps pràcticament complit. Amb aquest triomf el Pego segueix segon i manté la seua lluita pel lideratge contra el Benigànim.
    El Gorgos es va donar una gran alegria amb un 4-1 contra l'Ontinyent 1931. Els d'Hugo es van avançar en el minut 33 amb punt de Darwin, que va repetir en el 74. Encara que el conjunt visitant va retallar al minut següent, de nou els locals van marcar per mediació de Joan (78’) i Eric (en el descompte) per a arredonir un gran marcador i aconseguir la tercera plaça, aprofitant la burxada a casa de l'Oliva davant el líder.
    També el Pedreguer es va donar un festí davant la seua afició amb la golejada per 5-1 davant L'Alcúdia de Crespins. Andrés va obrir el marcador en el minut 8 encara que els visitants van empatar en el 15. Però abans del descans de nou es van avançar els locals, amb una miqueta de Salvador José. Ja en la segona meitat Alexandre i Jordi Chávez, a més d'un altre punt en pròpia porta, van arredonir la “*maneta” del Pedreguer.
    Pitjor sort va córrer l'Orba, que va eixir golejat del camp del Portuaris (6-2). Els locals van eixir en tromba i van marcar dos punts en tot just set minuts. El partit va quedar pràcticament sentenciat en la primera meitat, que va concloure amb un marcador de 4-0. En la segona meitat Rata va retallar, encara que els locals van tornar a marcar dos tants més. Ja en el minut 81 Guillem va marcar el segon per als orbers.

DERROTA DEL BENISSA

Per part seua, el Benissa, en el grup VII, va tornar de buit del seu desplaçament a la Vila, on va caure per 2-0 davant el Jonense. Els locals van marcar en el minut 17 i 53. La derrota, quarta seguida per als de la Marina Alta, deixa al Benissa en una delicada situació.