Primera Regional: Victòries del Pego, Orba, Pedreguer i Benissa, i derrota del Gorgos

Primera Regional: Victorias del Pego, Orba, Pedreguer y Benissa, y derrota del Gorgos
  30/01/2023

La jornada desé-sisena en el grup VI de la Primera Regional ha deixat tres victòries per als equips de la comarca -Pego, Orba i Pedreguer- i una única derrota, la patida pel Gorgos a Oliva.
    El Pego segueix segon de la classificació després del triomf en aquesta última jornada contra l'Ontinyent 1931 B per 2-1. Francesc va avançar als *rogets en el minut 34, però el conjunt visitant va igualar en el 76. La reacció va ser immediata i David Molines va posar el 2-1 definitiu en el minut 80.
    L'Orba va arredonir un gran triomf per 3-0 davant el Simat, un dels rivals directes en la lluita per situar-se entre els primers del grup. Alioune va obrir prompte el marcador i Rata va posar el 2-0 abans del descans. Quasi al final, Xavier Pastor va marcar el tercer i definitiu.
    El Pedreguer es va donar una altra alegria -i van ja quatre jornades sense perdre- davant un Benifairó que va posar les coses difícils (2-0). Els gols van arribar en la segona meitat, obra d'Abel Roselló i Pepe. Amb aquest triomf els de Guillermo fan un pas més en la seua fugida de la zona baixa de la taula.
    Mentrestant, el Gorgos no va poder puntuar en el complicat camp del *Morer (2-0). L'Oliva va marcar els punts en els vint minuts de partit i el marcador ja no es va moure.

GRAN TRIOMF DEL BENISSA

Per part seua, el Benissa ha tornat a guanyar i en aquesta ocasió a casa de l'Alacant City, amb un resultat de 3-4. El partit va resultar trepidant i va arrancar de part dels locals, que van marcar en el minut 20. Casares va igualar als pocs minuts i Fermín va posar per davant als benissers abans del descans.
    En la segona meitat va continuar l'emoció i els gols. Va igualar l'Alacant en el 68 encara que de nou Aitor Carrió va posar als visitants per davant, en el minut 73. Encara va donar temps perquè empatara de nou el conjunt local, en el 84, encara que Adrián Ivars va posar el definitiu 3-4 quasi sobre el xiulet final.