Primeres veus contra el tancament de Marqués de Campo/ Gent de Dénia diu que és un menyspreu a comerciants, hostalers i veïns

Primeras voces contra el cierre de Marqués de Campo/ Gent de Dénia dice que es un menosprecio a comerciantes, hosteleros y vecinos
  26/05/2020

Gent de Dénia s'oposa al tancament de Marqués de Camp sense que s'aproven unes condicions que regulen la conversió en zona de vianants del centre de la ciutat. El seu portaveu, Mario Vidal, diu que l'equip de govern ha pres la mesura "amb l'exclosa del COVID-19" però amb intenció que es prolongue en el temps. Vidal considera que l'actual pla de tancament del carrer "menysprea al comerç local, als ciutadans, a l'hostaleria i al mercat municipal, que tant s'estan posant en valor".

Segons GD, mentre no hi haja "una garantia real d'aparcament i de mobilitat no es poden donar pals de cec conviertiendo en zona de vianants àrees de la ciutat perquè en lloc d'humanitzar-la el que farem serà fer-la inaccessible i inhabitable. Més encara en els moments econonómicos que estem patint i la incertesa que ens ofereix el futur pròxim".

Per això, el partit reivindica que hi haja facilitats per a accedir a les zones comercials habilitant "un aparcament pròxim gratuït o barat" o un servei de transport públic. Mario Vidal ha comentat sobre la possibilitat de revertir el pàrquing de la Via o establir un conveni de col·laboració perquè els clients dels comerços o locals d'hostaleria de Marqués de Camp puguen aparcar gratis en un horari determinat. I de cara al futur proposa utilitzar solars com a zones d'estacionament. 

Vidal diu que els únics beneficiats són els clients dels bancs que fa cua cada dia per entrar en les sucursals del carrer. 

Subscriu-te!