PROGRAMA de BOUS al CARRER de les Fogueres de Xàbia

PROGRAMA de BOUS al CARRER de les Fogueres de Xàbia
  16/06/2024

Les festes de Fogueres de Sant Joan de Xàbia enceten este diumenge el programa dedicat a les actuacions de bous al carrer, que es perllongarà fins el pròxim dimecres. La programació prevista per estos dies és la següent:

 

DIUMENGE 16 DE JUNY

- A les 11 h.: Solta de CARRETONS per a la xicalla.

- A les 12 h.: Inauguració del BARET DELS BOUS, solta de vaques i dos bous de la ramaderia La Hermandad al recinte taurí de l'Av. de Palmela, on tindran lloc tots els festejos taurins.

- A les 18 h.: CONCENTRACIÓ de Penyes Santjoaneres i Comissió de Fogueres a la Plaça de la Constitució, per a recollir a la Quintà 2024 A CABASSAES i baixar en cercavila fins al recinte taurí acompanyats de la xaranga.

- A les 19 h.: ENTRADA de bous i vaques de la ramaderia La Paloma. A continuació, I vesprada concurs de ramaderies amb la ramaderia Benavent.

- A les 23.45 h.: ENTRADA de bous i vaques de la ramaderia Els Coves. A continuació, DESAFIAMENT de les ramaderies La Paloma i Els Coves amb 1 bou i 3 vaques de cada ramaderia.

 

DILLUNS 17 DE JUNY

- A les 18.00 h.: Entrada de CARRETONS i carretó embolat per a la xicalla.

- A les 19 h.: ENTRADA de bous i vaques de la ramaderia Benavent. A continuació, II vesprada concurs de ramaderies amb la ramaderia Hnos. Cali.

- A les 21.45 h.: ENTRADA de bous de la ramaderia La Paloma.

 

DIMARTS 18 DE JUNY

- A les 19 h.: ENTRADA de bous i vaques de la ramaderia La Hermandad. A continuació, III vesprada concurs de ramaderies amb la ramaderia Els Coves.

- A les 23.45 h.: ENTRADA de bous i vaques de la ramaderia Benavent. A continuació, DESENCAIXONADA de 6 bous de la ramaderia Hnos. Cali.

 

DIMECRES 19 DE JUNY

- A les 18 h.: Solta de CARRETONS i bous inflables per als xiquets.

- A les 19 h.: ENTRADA de bous i vaques de la ramaderia Hnos. Cali. A continuació, IV vesprada concurs de ramaderies amb la ramaderia La Paloma.

- A les 21.45 h.: ENTRADA de 20 animals de la ramaderia Els Coves.

 

DIJOUS 20 DE JUNY

- A les 7 h.: DESMUNTATGE de cadafals, fins a les 18 h.

<<< Tornar a la portada