Programació de Nadal a Calp per a aquesta setmana: Música, conferència i presentació d'un llibre sobre el municipi

Programación de Navidad en Calp para esta semana: Música, conferencia y presentación de un libro sobre el municipio
  12/12/2022

Calp continua vivint amb intensitat la programació de Nadal, que ha preparat l'Ajuntament, amb actes dirigits a tota mena de pùblico. El dijous, s'oferirà l'actuació del Duo Piñana & Orengo, dins de el X Festival Internacional de Música de tardor. Serà en el  Va salar Blau, a les 20 h. A més, aqueix mateix dia, conferència titulada “El correu al seu pas per Calp a través del temps” a càrrec de Josep Ivars, president de l'Agrupació Filatèlica i Numismàtica de Calp. En aquest cas, la cita serà en la Seu Universitària Casa Nova, a les 19 h.

Abel Soler presentarà el divendres el seu llibre “Calp, geografia, història, patrimoni”, editat per l'Ajuntament de Calp. L'acte se celebrarà  a l'Auditori, a les 20 h. Entrada lliure limitada a l'aforament.

Ja en el cap de setmana arribarà el Concert de Nadal de la Unió Musical Calp Ifach. Serà el dissabte a la 20 h. I per als joves Scape Room d'Harry Potter de 17.00 a 21.00 h. a casa Nova.

La Rondalla de Calp s'uneix a les activitats nadalenques amb un concert que oferirà el diumenge 18, a les 20.15 h. en la Parròquia Verge de les Neus. 

<<< Tornar a la portada