La Regidoria de Promoció Econòmica de Pego llança la campanya comercial “Super Promi. Sempre alerta!”

  • La Concejalía de Promoción Económica de Pego promueve la campaña comercial “Super Promi. Sempre alerta!”
  • La Concejalía de Promoción Económica de Pego promueve la campaña comercial “Super Promi. Sempre alerta!”
  03/04/2023

La Regidoria de Promoció Econòmica i CREAMA de Pego ha presentat la campanya “Super Promi. Sempre Alerta! Comerç de Pego prop i millor” amb la que pretén captar l’atenció dels més menuts de la casa per a que arrosseguen les famílies a utilitzar el comerç de proximitat.

El responsable de l’àrea, Ricardo Sendra, i la tècnica de Desenvolupament Local, Alicia Carbonell, han donat detall de una iniciativa dirigida a revitalitzar el comerç local mitjançant el repartiment de una cartilla pels col·legis per a que siga omplida per cada escolar amb quatre segells dels 74  comerços locals adscrits a la campanya per a optar a un premi sorpresa a la Casa de Cultura a partir del 18 d’abril.

 

CAPTAR L’ATENCIÓ DELS ESCOLARS CAP AL COMERÇ DE PROXIMITAT

 

Segons ha advertit el regidor, la campanya no ha fixat com a requisit una compra mínima pel fet de que siga cada establiment el que el pose en atenció al seu criteri i necessitat del sector a que pertany.

“La campanya s’ha fet a partir de la creació d’un personatge que sempre esta pendent dels seus clients per a solucionar-los els problemes que genera no comprar en el comerç de proximitat que sol ser de menys d’un 1%”, ha apuntat per a incidir en el vessant sostenible que han volgut fer compatible a l’hora de desenvolupar la iniciativa. Vessant que, segons apunta, comportat que el Super Promi en qüestió ajuda als xiquets a fer el menys ús possible dels plàstic o l’alumini domèstic en els seus esmorzars per tal de minimitzar l’impacte mediambiental.

El regidor ha agraït la implicació de l’associació Comerç de Pego i del personals de l’oficina del CREAMA en el desenvolupament d’un projecte finançat des de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

 

JORNADA “L’EMPRESA COM A AGENT DE CANVI”

 

Així mateix han aprofitat la compareixença per a fer pública la jornada “L’empresa com a agent de canvi” a desenvolupar en el municipi a partir de setembre per a tractar d’enfortir al teixit empresarial pegolí de cara a les adversitats. Segons han informat la jornada, subvencionada des de la Diputació d’Alacant, estarà coordinada pel director d’Ètica i Democràcia de la Fundació Baleària, Josep Vicent Mascarell, i comptarà amb la participació de diferents empreses que han apostat per innovar el seu funcionament amb la participació del personal i aplicant criteris de sostenibilitat.

 

BONOS CONSUM

       

        A banda, han incidit també que en les properes setmanes se treballarà per a tindre a disposició de la ciutadania pegolina en el mes de maig d’un nova remesa de bons consum finançats per la Diputació per a continuar impulsant el sector comercial.

 

<<< Tornar a la portada