Promoció Econòmica organitza la ruta “Ondara es destapa” els dijous d’entre el 2 de maig i el 13 de juny

  • Promoció Econòmica organitza la ruta “Ondara es destapa” els dijous d’entre el 2 de maig i el 13 de juny
  • Promoció Econòmica organitza la ruta “Ondara es destapa” els dijous d’entre el 2 de maig i el 13 de juny
  24/04/2024

Un total de 17 bars i restaurants participaran en la ruta de la tapa promocionada per la Regidoria de Promoció Econòmica tots els dijous del 2 de maig al 17 de juny sota el títol de “Ondara es destapa”.
La iniciativa pretén per a posar a l’abast de la potencial clientela aquesta saborosa proposta culinària que li afegeix a la tapa una beguda, consistent en cervesa, vermut o vial preu de 3,5 euros, segons s’ha informat en la presentació de l’esdeveniment en el que junt a la regidora responsable de l’àrea, Raquel Mengual, han comparegut alguns dels representants del establiments participants.

OFERTA PROMOCIONAL DE TAPA I BEGUDA A 3.5 EUROS

 “La nova ruta de la tapa suposa un bon aparador per degustar el producte local, i una bona forma de conèixer la gastronomia ondarenca” recalca Mengual per a explicar que  s’ha triat el dijous com a dia per oferir les tapes perquè els caps de setmana ja hi ha molta afluència als establiments locals, i d’aquesta manera els bars i restaurants, també poden dedicar més temps a l’elaboració de les tapes. 
En aquest sentit, apunta que des del departament de Promoció Econòmica i Turisme i els restauradors han apostat per que la metodologia d’aquesta nova edició siga de tapa lliure, on cadascun establiment tindrà plena llibertat en l’elaboració de l’aperitiu en qüestió  que podrà ser la mateixa o anar variant cada setmana. Aquesta dinàmica comportat també llibertat d’horari per a cada bar o restaurant a l’hora d’oferir la tapa. 

DISSET ESTABLIMENTS PARTICIPANTS

Així mateix, han incidit en que tots els clients que completen la ruta de tapes en els disset locals participants, entraran en el sorteig de dos sopars per a dos persones. Aquesta circumstància ha motivat la creació d’un document a l’efecte amb funcions de “passaport” per tal de poder anar segellant-lo per part dels participants en cada en cada local que visiten i consumisquen la tapa, per a que, una vegada finalitzada la ruta i completant, depositar-lo en l’Espai Català per a optar al referit premi promocional.

 

<<< Tornar a la portada