Promoció d'Ascens Tercera Divisió: El Dénia empata l'eliminatòria en el descompte però cau als penals davant el Vilamarxant

• Promoción de Ascenso Tercera División: El Dénia empata la eliminatoria en el descuento pero cae en los penaltis ante el Vilamarxant
  02/06/2018

No ha pogut ser. El Dénia va fer el més difícil, empatar a dos l'eliminatòria en el temps de descompte, amb gols de Ferran Monzó i Cristian de Luis en els minuts 91 i 93, i forçar la pròrroga. En el temps extra no es va moure el marcador 0-2, de manera que es van llançar penals. A la tanda de penals, el Vilamarxant va anotar els cinc, el Dénia va fallar el primer, Paco va enviar la pilota al pal. Amb el 4-3 en els penals, Jabu va anotar el cinquè que ja no va donar opcions de llançar més al Dénia.
L'equip de Juan Carlos Signes, ho ha intentat, ha fet el més difícil però en la loteria dels penals no ha tingut sort. Els groguets acaben la competició sense aconseguir el desitjat ascens, com fa dos temporades.