Promoció Local dissenya una Fira d’Ondara 2020 als propis comerços del 17 al 22 de novembre

Promoción Local diseña una Fira d’Ondara 2020 a los propios comercios del 17 al 22 de noviembre
  21/10/2020
Orientada cap al comerç i l'estoc estarà acompanyada per un concurs de tapes i la setmana Connecta’t a la cultura en família. 

La Fira d’Ondara 2020 agafa un format especial a causa del COVID-19 encara que amb una proposta que ha estat qualificada com a “molt completa” per la Regidoria de Promoció Econòmica i que inclou comerç, gastronomia, cultura i promoció del 17 al 22 de novembre. 

       En concret, l’eix de l’esdeveniment es troba en la Fira de Comerç i de l'Estoc en els propis negocis participants, organitzada per l'Associació de Comerciants i Empresaris d'Ondara (ACO) amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ondara. En eixes dates, segon s’ha especificat tant des de la Regidoria com d’ACO es farà coincidir amb la campanya de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Ondara, emmarcada en el pla de reactivació local, Els Tresors d'Ondara.

 

CAMPANYA ELS TRESORS D’ONDARA

A tot això hi ha que sumar-li la  celebració d'una setmana plena d'activitats culturals per a tots els públics que la Regidoria de Cultura li ha donat el títol de Connecta't a la cultura en Família i la realització d'un Concurs de Tapes en els propis bars i restaurants locals que s’allarga del 13 al 30 de novembre. Aquest esdeveniment preveu englobar propostes com el premi a la millor tapa del poble, i sorteig de sopars per als que hagen completat el 70% de les tapes participants.

A banda, la proximitat de les dates nadalenques serà aprofitada per l’associació de comerciants per a llançar també la seua campanya de compres de Nadal durant la setmana de fira, ambientat en la creació de jardins urbans en diversos espais públics del nucli urbà d'Ondara com a forma de proposar als visitants un interessant i complet recorregut pel casc urbà  durant tot el mes, al temps que és eviten massificacions i reunions de gran nombre de persones en un mateix espai cobert, per més seguretat enfront de la pandèmia.

 

AMBIENTACIÓ DE JARDINS URBANS

Aquests paràmetres han estat concretats en una reunió entre l’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro, el responsable de les àrees de Democràcia Participativa i Associacionisme, Miguel Gomis, junt amb la presidenta d’ACO, Inma Peiró, i el representant de l’associació, Juanjo Mahiques. 

<<< Tornar a la portada