Protecció Civil Ondara arreplega dos mil quilos de taps solidaris contra el càncer

Protecció Civil Ondara arreplega dos mil quilos de taps solidaris contra el càncer
  23/11/2018

 

L’agrupació de Protecció Civil d'Ondara ha arreplegat dos mil quilos de taps amb fins solidaris, la recaptació dels quals destinarà a la Junta Local d'Ondara de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). El lliurament dels taps s’ha escenificat mitjançant la seua recollida per part del camió de l'empresa municipal SINMA Ondara, en presència de la regidora de Serveis Socials, Mari  Carmen Velázquez; el regidor delegat de SINMA, Francesc Giner; el cap de l'agrupació de Protecció Civil d'Ondara, Vicente Pascual, i la presidenta de la Junta Local d'AECC, Mari Carmen Bisquert. Aquesta última ha informat que els 210 euros per tona de  benefici que s'obtindrà pels taps, AECC ho destinarà, en aquesta ocasió, a la Residència Mare de Déu de la Soledat d'Ondara.

        Els efectius de l’empresa municipal han traslladat temporalment els taps fins a punt de recollida del carrer Tomás Edison, on romandran depositats fins que siguen retirats per l'empresa acordada.

        El regidor de SINMA ha incidit en que aquesta empresa municipal porta a cap des de fa dos anys aquest tipus de recollida de taps per a destinar-los a iniciatives solidàries, gràcies als contenidors específics instal·lats en punts estratègics de les dependències i edificis municipals. Recollida que s’ha traduït fins al moment en una arreplegada de 3,5 tones de taps solidaris, la recaptació dels quals, segons la responsable de Serveis Socials, serà destinada a projectes d’emergència en l’àrea.

Subscriu-te!