PSPV i Compromís reediten el pacte de govern que li dona continuïtat a l’alcaldia d’Ondara a José Ramiro

PSPV y Compromís reeditan el pacto de gobierno que le da continuidad a la alcaldía de Ondara a José Ramiro
  12/06/2019

 

Els regidors electes de PSPV i Compromís en les eleccions municipals del passat 26 de maig a Ondara han escenificat la reedició del pacte de govern que mantindrà al socialista José Ramiro en l’alcaldia amb la signatura de l’acord. .

       La compareixença, que ha reunit al saló de plenaris als cinc regidors del PSPV i als tres de Compromís,  ha estat iniciada per la cap de llista d’aquesta última formació, Mar Chesa, qui ha incidit en que “els resultats de les eleccions del 26 de maig han donat un resultat que suma per un govern progressista i d’esquerres, i a partir d’aleshores, sempre hem tingut la intenció d’entendre-nos per a dur endavant un pacte de govern molt semblant al de 2015”. No obstant, ha remarcat que l’acord subscrit va més enllà de l’anterior, encara que té com a principal objectiu “el garantir la governabilitat, durant els pròxims quatre anys, des de la mútua confiança entre els dos socis de govern, els quals, a partir d’ara deixen a banda el partidisme propi de les eleccions municipals per a integrar un sol equip que treballe amb il·lusió i ganes per a Ondara”.

Chesa ha aprofitat la seua intervenció per a matisar que "l'Alcaldia no ha estat en discussió perquè sabíem la realitat de què partíem", abans d’explicar que les dos formacions han tractat de fusionar els seus respectius programes, per a desenvolupar com a línies generals l'atenció social, la transparència i participació, el desenvolupament urbà, l'organització i gestió horitzontal, l'auditoria econòmica i la gestió eficaç, eficient i efectiva de tots els recursos municipal.

Per la seua banda, José Ramiro, considera que “és un pacte que millora l'anterior per a fer-ho més eficient, perquè ho fem des de l'experiència dels últims quatre anys, on el que va be no es toca, i la prova es que els quatre fulls de l’acord del 2015 en 2019 són catorze”. El encara alcalde en funcions, que en virtut de l’acord preveu revalidar eixa condició el dissabte, ha agraït el suport i generositat tant al col·lectiu de Compromís per Ondara com a l'agrupació Socialista, que, segons apunta “estan darrere dels respectius grups municipals”.

<<< Tornar a la portada