Canfali Marina Alta

Quique Dacosta és la imatge dels Vins Alacant DOP

Quique Dacosta es la imagen de los Vinos Alicante DOP
  07/11/2018

Quique Dacosta, un dels xefs més prestigiosos d'Espanya i més reconeguts a nivell internacional amb els seus tres estrelles Michelin, és el protagonista de la nova campanya de Vins Alacant Denominació d'Origen Protegida.
En aquesta campanya s'explica la història real d'un Quique Dacosta que va vindre a Dénia des de la seua Extremadura natal per ser el cuiner que hui és. A Dénia ha crescut, ha desenvolupat la seua creativitat, la seua inspiració, la seva exigència, tots els valors que l'han portat a ser un dels xefs més prestigiosos del món. I és tota aquesta inspiració la qual representa també el sector del vi a la Denominació d'Origen Alacant, segons indiquen des de l'organització.
En aquesta campanya de Vins d'Alacant, Dacosta recorre les comarques vitícoles, els seus paisatges, el mar, la muntanya, els castells o les caves de Fondellol; coneix de prop la verema i els detalls d'aquest petit, artesanal i familiar sector. A més uneix els seus missatges de defensa del producte local amb creativitat a la passió pel vi d'aquesta històrica demarcació espanyola, "perquè quan Quique va vindre a Alacant, Vino para quedarse, eslògan d'aquesta nova campanya".

Cercar notícies
Agenda